Wat is egaline?

Egaline wordt gebruikt voor het egaal en vlak maken van vloeren bijvoorbeeld zandcement, anhydriet, houtplaat, tegelvloeren om deze vervolgens verder af te werken met een nieuwe vloerbekleding zoals een betonlook vloer, gietvloer of coating maar ook bijvoorbeeld tegels, pvc, tapijt, laminaat. Daarnaast is het ook mogelijk om een egaline als afwerkvloer te behouden. In dat geval komt er geen nieuwe eindvloer aan te pas, de egalisatie doet zelf dienst als vloer.

Egaline is een vloeibaar zelf vloeiend materiaal op basis van cement of gips en tegenwoordig ook als hybride, een combinatie cement en gips met diverse toeslagmiddelen.

Bij Gietvloerwinkel hebben wij een zeer uitgebreid assortiment van top kwaliteit egalines tegen scherpe prijzen.
Wij hebben voor bijna iedere ondergrond een passend egaliseersysteem. Denk hierbij aan de juiste primer, reparatiemortels, voor bijvoorbeeld het dicht zetten van vloerverwarmingsbuizen, maar ook de juiste gereedschappen die nodig zijn voor het verwerken van onze egaliseersystemen.

Omdat er veel verschillende ondergronden en verschillende geschikte systemen zijn kunt u rekenen op onze technische kennis. Wij adviseren en begeleiden u van het begin tot het eind met het verwerken van onze egaliseersystemen. Uiteraard kunt u ook uw vloer compleet door ons laten egaliseren. Voor advies neem gerust vrijblijvend contact met ons op wij helpen u graag verder.