Retourneren

Natuurlijk nemen wij van Gietvloerwinkel artikelen retour. De eventuele artikelen die retour komen dienen wel onbeschadigd te zijn. Daarnaast nemen wij geen artikelen retour die speciaal voor u geproduceerd zijn, de zogenaamde maatwerk artikelen, zoals een (betonlook) gietvloer en/of coatingvloer. Enkel onbeschadigde artikelen kunnen we – bij melding binnen 14 dagen – retour nemen. Deze herroepingsplicht is mogelijk als de originele verpakking in een zo oorspronkelijk mogelijke staat verkeerd. Dit mag u echter niet belemmeren het product uit de verpakking te halen om deze te beoordelen.

Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet van het retour sturen, dan wordt het betaalde bedrag inclusief verzendkosten (van de heen zending) voor 100% binnen 14 werkdagen, na ontvangst van het/de retour gezonden artikelen, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan de gestelde voorwaarden, dan nemen wij het niet retour en zijn wij genoodzaakt eventuele extra gemaakte kosten in rekening te brengen.

Hoe ruilen, retourneren en beschadigingen melden.

U kunt een niet gebruikt artikel (exclusief maatwerk artikelen zoals een gietvloer of coating), na melding binnen 14 dagen na ontvangst van dit artikel, retour sturen. Na de melding heeft u nog eens 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Bij goedkeuring van het retour krijgt u het door u betaalde bedrag retour, binnen 14 werkdagen. U krijgt de retour kosten niet vergoed. De manier van retourneren staat u vrij, houd er echter rekening mee dat grote pakketten aanzienlijke kosten met zich mee kunnen brengen.
Indien u schade veroorzaakt aan het product tijdens het beoordelen hiervan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk. U mag de producten beoordelen/gebruiken zoals in een winkel ook mogelijk is.

Beschadigde en verkeerd geleverde producten mag u NIET DIRECT retourneren. Hiervoor dient u eerst melding te maken via info@gietvloerwinkel.nl. Wilt u een product ruilen, laat het ons dan ook weten via info@gietvloerwinkel.nl of bel met ons op 06-10 79 00 66

Retourzendingen kunnen naar onderstaand adres gestuurd worden:
Gietvloerwinkel
Middenveer 25
3361 TH Sliedrecht

Wilt u – voordat de bestelling is bezorgd – de bestelling annuleren, laat het ons dan ook weten via info@gietvloerwinkel.nl of bel met ons op 06-10 79 00 66. Nadat een maatwerk product, zoals een (betonlook) gietvloer of coating is besteld, kan deze niet meer worden herroepen, omdat deze producten unieke, gepersonaliseerde maatwerk producten zijn, die we specifiek voor u maken.