Unieke Service!

Laten doen, zelf doen of samen doen?

Laten doen? Gietvloerwinkel heeft de juiste specialisten in huis om al onze producten op effectieve wijze aan te brengen, echter, wij zijn er ook van overtuigd dat u vele handelingen zelf kunt uitvoeren, zo niet alle. Dit levert u een enorm prijsvoordeel op, waardoor het gekozen product, door middel van een doe het zelf pakket, zeer betaalbaar blijft.

Voor zelf doen en samen doen leveren wij doe het zelf pakketten. Onze doe het zelf pakketten zijn kant en klare sets zodat afmeten of wegen niet nodig is en zijn inclusief alle benodigde gereedschappen, materialen en een duidelijke handleiding.

Zelf doen? Geen enkel probleem! Wat Gietvloerwinkel uniek maakt zijn onze doe het zelf pakketten. Wij zijn er van overtuigd dat u vele handelingen zelf kunt uitvoeren, zo niet alle. Dat levert u een enorm prijsvoordeel op waardoor uw nieuwe vloer zeer betaalbaar is. Deze manier van werken heeft zich in de praktijk meer dan bewezen. De benodigde materialen worden in kant-en-klare pakketten geleverd, afmeten of wegen is niet nodig. Van elk product zijn duidelijke handleidingen beschikbaar. Interesse, kijk in onze webshop.

Samen doen? De unieke service van Gietvloerwinkel. U kiest welke bewerking u zelf uitvoert en welke Gietvoerwinkel voor haar rekening neemt. U voert de (eenvoudige) voorbewerking zelf uit en een specialist van Gietvloerwinkel helpt u bij het aanbrengen van de gietvloer zelf. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Op bovenstaande manieren zijn inmiddels duizenden vierkante meters gietvloeren aangebracht.
Nieuwsgierig geworden? Bel of WhatsApp met 06-10 79 00 66.