Menu
Home » Verzending en levertijden

Verzending en levertijden

Gietvloerwinkel laat uw bestelling graag netjes bij u voor de deur afleveren. Na ontvangst van uw bestelling krijgt u daarom van ons een bevestiging, waarbij we ook de afleverdatum vermelden. Bij bestellingen onder de € 500,- rekenen we € 50,- per order voor administratie- en verzendkosten. Bij bestellingen die boven deze bedragen uitkomen, is verzending gratis.
Wij verzenden uw bestelling zo snel mogelijk nadat we hem hebben ontvangen, de levertijd is echter afhankelijk van welk product u bestelt, over het algemeen leveren we de bestelde producten binnen 5 tot 10 werkdagen, mocht het anders zijn dan informeren wij u. Als gietvloerwinkel een product niet binnen 30 dagen kan leveren, dan informeren wij u schriftelijk hierover binnen 14 werkdagen na plaatsing van de order en crediteren desgewenst het volledige bedrag.

Bij afwezigheid
Een pakket dat lichter weegt dan 50 kg wordt de volgende dag opnieuw aangeboden.
Indien bij een pakketten van boven de 50kg of pallet levering op de overeengekomen leveringsdatum niemand op het adres is om de ontvangst documenten te ondertekenen, nemen wij de levering retour. Deze wordt in overleg met u opnieuw aangeboden tegen een vergoeding van € 50,- incl. BTW.

U kunt materiaal ook afhalen in ons magazijn. Afhalen uitsluitend in overleg met gietvloerwinkel.

Vragen, neem contact met ons op per mail of bel 06-10790066!

gietvloerwinkel-vloeren-Kwaliteit

 

 

 

 

  • Fijne service en na 7 jaar nog altijd geen vlekken en/of strepen te bekennen op mijn gietvloer. Aanrader!