Menu
Home » Over ons

Over ons

Welkom bij Gietvloerwinkel!
Wij zijn Gietvloerwinkel en bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan gietvloeren, betonlook vloeren, coatings en bijbehorende artikelen en materialen. Bij ons vindt u A kwaliteit coatings, betonlook vloeren en uni gietvloeren van BASF, Sika, Arturo, Epi en ons huismerk GW die in de loop der jaren hun duurzaamheid hebben bewezen tegen een goede prijs. Deze prijs heeft u te danken aan het feit dat onze producten vanuit de producent direct aan de klant worden verkocht. Verder proberen wij zo volledig mogelijk in ons aanbod te zijn, zodat u als klant al uw benodigdheden in één winkel kunt aanschaffen.
U kunt bij ons ook terecht voor troffel vloeren, siergrindvloeren en marmerstone vloeren.

Laten doen, samen doen of zelf doen?
Laten doen, Gietvloerwinkel heeft de juiste specialisten in huis om al onze producten op effectieve wijze aan te brengen, u kunt hier kiezen uit diverse merken zoals BASF, Sika, Arturo, Epi of ons huismerk GW. Wij zijn een BASF Approved Applicator. Interesse, vraag een offerte op maat aan.

Zelf doen kan natuurlijk ook en wat ons uniek maakt zijn onze GW doe het zelf pakketten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u vele handelingen zelf kunt uitvoeren, zo niet alle en dit levert u een enorm prijsvoordeel op, waardoor het gekozen product zeer betaalbaar blijft. Deze manier van werken heeft zich in de praktijk uitstekend bewezen! De benodigde materialen worden in kant-en-klare sets geleverd zodat afmeten of wegen niet nodig is. Van elk product zijn duidelijke handleidingen beschikbaar welke met uw bestelling meegeleverd worden. Interesse, kijk in onze webshop.

Verder hebben wij de volgende unieke service, Samen doen! U kiest welke bewerking u zelf uitvoert en welke Gietvoerwinkel voor haar rekening neemt. U voert de (eenvoudige) voorbewerking zelf uit en een specialist van Gietvloerwinkel helpt u bij het aanbrengen van de gietvloer zelf. Deze unieke service geldt bij een minimale afname van 40m², maximaal 50km rondom Sliedrecht en is exclusief reiskosten. Interesse, informeer naar de voorwaarden.

Vragen, neem contact met ons op per mail of bel 06-10 79 00 66!

gietvloerwinkel-vloeren-Kwaliteit

 

 

 

 

  • Naast goede kwaliteit ook een uitstekende service! Wij zijn dik tevreden!