Menu
Home » Unieke Service!

Unieke Service!

Laten doen, samen doen of zelf doen?
Gietvloerwinkel heeft de juiste specialisten in huis om al onze producten op effectieve wijze aan te brengen, Gietvloerwinkel is een BASF Approved Applicator. Echter, wij zijn er ook van overtuigd dat u vele handelingen zelf kunt uitvoeren, zo niet alle. Dit levert u een enorm prijsvoordeel op, waardoor het gekozen product, door middel van een doe het zelf pakket, zeer betaalbaar blijft.

Kiest u voor laten doen dan kunt u kiezen uit diverse merken zoals BASF, Sika, Arturo maar ook ons huismerk GW. Deze merken hebben zich in de praktijk uitstekend bewezen!

Voor samen doen of zelf doen leveren wij doe het zelf pakketten (doe het zelf pakketten zijn NIET verkrijgbaar in MasterTop Pure Floor van BASF). Onze doe het zelf pakketten zijn kant en klare sets zodat afmeten of wegen niet nodig is en zijn inclusief alle benodigde materialen en een duidelijke handleiding.
Samen doen kan natuurlijk ook. U kiest welke bewerking u zelf uitvoert en welke Gietvloerwinkel voor haar rekening neemt. En bij gietvloeren gaat Gietvloerwinkel heel ver! U voert de (eenvoudige) voorbewerking zelf uit en een specialist van Gietvloerwinkel helpt u bij het aanbrengen van de gietvloer, bij minimale afname van 40m² en maximaal 50km rondom Sliedrecht. Vraag naar onze voorwaarden, in sommige gevallen is de ondersteuning zelfs gratis!

Op bovenstaande manieren zijn inmiddels duizenden vierkante meters gietvloeren aangebracht.
Nieuwsgierig geworden? Vul ons contact formulier in, stuur ons een mail of bel met 06-10 79 00 66.

Verder kunt u bij ons tegen gereduceerd tarief de benodigde speciaal gereedschappen huren! Zoals een woodboy, vochtmeter, bouwstofzuiger en schuurmachines.

gietvloerwinkel-vloeren-Kwaliteit

 

 

 

 

  • Naast goede kwaliteit ook een uitstekende service! Wij zijn dik tevreden!