Menu
Home » Unieke Service (basis)

Unieke Service (basis)

Gietvloerwinkel heeft de juiste vakmensen in huis om al onze producten op effectieve wijze aan te brengen. Echter, wij zijn er ook van overtuigd dat u vele handelingen zelf kunt uitvoeren, zo niet alle. Dit levert u een enorm prijsvoordeel op, waardoor het gekozen product, door middel van een doe-het-zelf pakket, zeer betaalbaar blijft.

Deze doe-het-zelf pakketten hebben zich in de praktijk uitstekend bewezen

gietvloerwinkel-vloeren-Kwaliteit

Onze doe-het-zelf pakketten zijn kant en klare sets zodat afmeten of wegen niet nodig is en zijn inclusief alle benodigde materialen en een duidelijke handleiding met foto’s. Samen doen kan natuurlijk ook. U kiest welke bewerking u zelf uitvoert en welke gietvoerwinkel voor haar rekening neemt. En bij gietvloeren gaat gietvloerwinkel heel ver.

U voert de (eenvoudige) voorbewerking zelf uit en een specialist van gietvloerwinkel helpt u gratis bij het aanbrengen van de gietvloer (bij minimale afname van 40m² en maximaal 50km rondom Sliedrecht).
Op deze manier zijn inmiddels duizenden vierkante meters gietvloeren aangebracht, samen met enthousiaste klanten.
Nieuwsgierig geworden? Stuur ons een mail of bel met 06-10790066.

Verder kunt u bij ons tegen gereduceerd tarief de benodigde speciaal gereedschappen huren! Bij een grote afname zelfs gratis te gebruiken! Zoals, Woodboy, diamant schuurmachines, bouwstofzuigers etc.

Vragen, neem contact met ons op per mail of bel 06-10790066!

 

 

 

 

  • Fijne service en na 7 jaar nog altijd geen vlekken en/of strepen te bekennen op mijn gietvloer. Aanrader!