Menu
Home » Betaalmethoden

Betaalmethoden

Bij gietvloerwinkel heeft u verschillende betaalmogelijkheden tot uw beschikking. Bestellingen worden in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is.

iDEAL
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betaalmethode voor online shoppen. Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent namelijk af via de online betaalomgeving die jij gewend bent. Je wordt namelijk direct doorgeleid naar de betaalpagina van jouw bank

Creditcard
Je wordt gevraagd de gegevens van je creditcard in te voeren en te bevestigen, waarna je bestelling is betaald en is afgeschreven van je creditcard. Wij worden direct geïnformeerd dat er is betaald en kunnen je bestelling direct verwerken.

Op rekening
U ontvangt van ons zo snel mogelijk per e-mail een factuur en dan kunt u zelf het bedrag overmaken naar rekeningnummer NL71RABO0145197301
LET OP: Bij deze wijze van betalen kunnen wij de order niet direct in behandeling nemen. Het duurt circa 2 dagen voordat wij het geld ontvangen hebben.

Vooruitbetaling
50% vooruitbetaling en 50% achteraf, deze betaalwijze is uitsluitend mogelijk in overleg en na beoordeling van gietvloerwinkel.

Alle genoemde bedragen op onze site zijn inclusief BTW.

 

 

 

 

  • Naast goede kwaliteit ook een uitstekende service! Wij zijn dik tevreden!